Garden Live kesän avaus 15.6.2018

Puutarhajuhlat Uppalan Kartanon upeassa puistossa alkavat Garden Live iltojen osalta kesäkuun puolivälissä. Garden Liven kesän avauksessa esiintyy pe 15.6. Matti Johannes Koivu sekä Juha Lagström.

Juha Lagström n. klo 19-21

Matti Johannes Koivu n. klo 21
Vapaa pääsy!

K-18

Live-esiintymisiin intohimoisesti suhtautuvan Matti Johannes Koivun upeasta musiikista saadaan nauttia nyt Garden Liven avaustapahtumassa. Hän on esiintyjä joka ei epäröi tuoda tunteita ja sielukasta ilmaisua lavalle. Koivu on julkaisuut jo seitsemän sooloalbumia ja viimeisimmän "Lähtölauluja" vuonna 2017.

Omien sanojensa mukaan: ”Musiikin kestävyys punnitaan elävän yleisön edessä. Laulujen täytyy toimia Hangosta Nuorgamiin, suurissa ja pienissä paikoissa. Rakastan live-esiintymisen haastetta; sitä kuinka jännittää ja hirvittää, ja kuinka musiikki parhaimmillaan vapauttaa esiintyjän ja yleisön.”.

Koivu on julkaissut kuuden soololevyn lisäksi lastenmusiikkilevyn ja neljä albumia Ultramariini-yhtyeen jäsenenä. Hän on myös kierrellyt esiintymässä Egotripistä tunnetun Knipin kanssa. Suuren yleisön tietoon Koivu tuli alunperin cover-versioista, joita hän teki Irwin Goodmanin esittämistä kappaleista.

Oman tuotantonsa lisäksi Koivu on kirjoittanut lauluja ja tekstejä myös muille artisteille, muun muassa Vesa-Matti Loirille ja Lassi Valtoselle. Koivun musiikissa on kuultavissa vaikutteita muun muassa folkista ja beat-musiikista.

 

Tallenna

Tallenna