Rekrytointi

avoimet työpaikat

Etsimme alati kehittyvään tiimimme lisää ammattilaisia. Onko ruoka sinulle intohimo ja haluat tarjota parastasi? Meillä on tarjota sinulle vakituinen kokoaikainen työsuhde, sopimuspalkka ja odotamme sinulta:

KEITTIÖMESTARI
- kokemusta a la carte ravintolan esimiestyöstä useammalta vuodelta
- Intohimoista suhtautumista ruoan valmistukseen
- Kunnianhimoa itsensä ja yrityksen jatkuvaan kehittämiseen
- Kykyä saada henkilökunta loistamaan työssään
- Jatkuvaa kehittymisen nälkää
- Yksinkertaisen hyvää ruokaa
Hakuaika 17.7.2018 saakka. Paikka täytetään heti sopivan löytyessä. Töiden aloitus 1.8.2018. Hakemukset ja cv: anne.suomalainen@uppalankartano.fi, aiheella ”keittiöpäällikkö”

KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖ
- Ruoka on intohimosi
- Useamman vuoden työkokemusta a la carte ruoan valmistuksesta
- Kokemusta esimiestyöstä
- Asennetta
- Hyvää ruokaa
Hakuaika 17.7.2018 saakka. Paikka täytetään heti sopivan löytyessä.
Hakemukset: anne.suomalainen@uppalankartano.fi, aiheella ”keittiön vuoropäällikkö”

KOKKI
- Rakkautta hyvään ruokaan
- Taitoja erinomaisen ruoan valmistukseen
- Kokemusta a la carte keittiössä työskentelystä
- Yhteistyötaitoja ja halua kehittää itseään
Hakuaika 17.7.2018 saakka. Paikka täytetään heti sopivan löytyessä.
Hakemukset: anne.suomalainen@uppalankartano.fi aiheella ”kokki”

TARJOILIJA
- Kokemusta a la carte-tarjoilusta useammalta vuodelta
- Kiinnostusta alaa kohtaan
- Yhteistyötaitoja ja halua kehittää itseään
Hakuaika 17.7.2018 saakka. Paikka täytetään heti sopivan löytyessä. 
Hakemukset: anne.suomalainen@uppalankartano.fi aiheella ”tarjoilija”