Pikkujoulut ja joululounaat

Joululounaat

Laadukas joululounas on katettuna lounasaikaan klo:11-15 viikoilla 50 ja 51. Joululounaalla tarjoilemme alkupalapöydästä kattavan valikoiman jouluisia herkkuja. Pääruoaksi vaihtoehtona on pöytiin tarjoiltu liha/kala-annos. Jälkiruoat kahvin ja teen kera löytyvät noutopöydästä.
Varaa jouluinen lounashetki ajoissa!

Pikkujoulu & tunnelmaa

Uppalan Kartanon tunnelmallisessa miljöössä voit järjestää jouluruokailun niin pienelle kuin isollekin ryhmälle. Vaihtoehtonasi on erikokoisia kauniita yksityisiä kabinettitiloja sekä viihtyisä ravintolasali. Kabinetit ovat hyvin kysyttyjä, joten ole ajoissa asialla!

Hyvä suunnittelu takaa onnistuneen tilaisuuden. Ryhmän pikkujouluruokailuun voit valita joko pöytiin tarjoiltavan menukokonaisuuden tai suuremmalle ryhmälle yksilöllisesti toteutetun noutopöydän. Kaikki ruokamme ovat huolellisesti suunniteltuja, valmistettu parhaista mahdollisista raaka-aineista – käsityönä ja ammattitaidolla.

Uppalan talvisessa pihapiirissä tuntuu kuin aika pysähtyisi. Valkoinen lumi, tumma iltataivas ja kaunis valaistus luovat juhlatunnelman.

Liity postituslistalle ja saat herkullisia uutisia