Ruokalista

Aitoa ja konstailematonta, parhaista, puhtaista raaka-aineista valmistettua ruokaa. Ruokalistamme päivittyy neljä kertaa vuodessa. Siten saamme listalle aina ajankohtaisia sesonkien ja kausien parhaita raaka-aineita. Uppalan ruokalistan antimista on mahdollista nauttia arkisin lounasajan jälkeen klo 15 alkaen sekä tietenkin viikonloppuisin ravintolan aukioloaikoina. Viimeiset ruokatilaukset otamme vastaan viimeistään 30 min ennen ravintolan sulkeutumista. Tervetuloa!

Menut

Ryhmille tarjoamme ruokailuun räätälöityjä menukokonaisuuksia. Huolella mietityt, parhaista mahdollisista raaka-aineista kootut menut tarjoavat hienoja makuelämyksiä ja varmistavat palvelun sujuvuuden. Menukokonaisuudet vaihtuvat samassa rytmissä ruokalistojen kanssa ja koostuvat näin sesongin raaka-aineista. Ruokailu elämystä voi täydentää menuun sopivalla sommelierin laatimalla viinipaketilla. Näistä voit kysyä lisää myyntipalvelustamme.

Buffet

Isommille, yli 30 hengen ryhmille, tarjoamme vaihtoehtona ruokailua Buffet-pöydästä.  Ruoat valmistetaan juuri tilauksen tehneelle ryhmälle, tuoreista seongin raaka-aineista. Noutopöytä on laadittu ruokaperinnettä kunnioittaen, mutta tämän päivän ruoktrendeillä maustettuna ja vuodenajat huomioiden. Monipuolinen, laadukas ja juhlava noutopöytä on hyvä vaihtoehto suuremmissa tilaisuuksissa. Kysy tarkemmin tästä myyntipalvelustamme.

Liity postituslistalle ja saat herkullisia uutisia