Ruoka

Ruokaideologia

Meillä arvostetaan aitoja ja puhtaita makuja, mahdollisimman lähellä tuotettuja raaka-aineita sekä suomalaisen ruokakulttuurin perinteitä. Tämä näkyy jokaisessa annoksessamme – tarjoamme käsintehtyä ruokaa, jonka pääosassa on hyvät raaka-aineet.

Keittiömestarimme osaa tuoda ruokaperinteemme parhaat palat taitavasti nykypäivään. Keittiömme elää myös Pohjolan vuodenaikojen tahdissa; arvostamme ja käytämme kullekin sesongille ominaisia raaka-aineita.

Meille on kunnia-asia tarjota asiakkaillemme aitoja makuelämyksiä ainutlaatuisessa ympäristössä. Tervetuloa nauttimaan Uppalan Kartanoon.

Menut

Ryhmille tarjoamme ruokailuun räätälöityjä menukokonaisuuksia. Huolella mietityt, parhaista mahdollisista raaka-aineista kootut menut tarjoavat hienoja makuelämyksiä ja varmistavat palvelun sujuvuuden. Menukokonaisuudet vaihtuvat samassa sesongin mukaan ja koostuvat parhaista mahdollisista raaka-aineista. Ruokailu elämystä voi täydentää menuun sopivalla sommelierin laatimalla viinipaketilla. Näistä voit kysyä lisää myyntipalvelustamme.

Buffet

Isommille, yli 20 hengen ryhmille, tarjoamme vaihtoehtona ruokailua Buffet-pöydästä.  Ruoat valmistetaan juuri tilauksen tehneelle ryhmälle, tuoreista seongin raaka-aineista. Noutopöytä on laadittu ruokaperinnettä kunnioittaen, mutta tämän päivän ruokatrendeillä maustettuna ja vuodenajat huomioiden. Monipuolinen, laadukas ja juhlava noutopöytä on hyvä vaihtoehto suuremmissa tilaisuuksissa. Kysy tarkemmin tästä myyntipalvelustamme.

Viinit

Viinien maailma tarjoaa loputtomasti makumatkoja ja uusia elämyksiä. Parhaimmillaan viinin ja ruoan yhdistelmä nostaa parhaat puolet esiin molemmista. Koulutettu viinimestarimme Anu Luukko sekä Uppalan Kartanon henkilökunta antavat vinkkejä, joiden avulla yhdistät ruokanautintoosi oikean viinin.

Viinilistamme elää päivättäin ja tarjoilijamme esittelevät päivän menulle valitut viinivaihtoehdot. Anna meidän hurmata sinut ihanilla viini ja ruoka yhdistelmillä!

Ruoka- ja viiniravintola
Uppalan Kartano
Ilmarisenkatu 14
60100 Seinäjoki

myynti@uppalankartano.fi
p. (06) 4141 800 (ravintola)
p. 050 537 2000 (myyntipalvelu)
Huom! Palvelmme ensisijaisesti sähköpostitse!

 

AUKIOLOAJAT
Toistaiseksi avoinna vain
ryhmille tilauksesta.

Tietosuojaseloste
Privacy policy

Liity postituslistalle ja saat herkullisia uutisia