Häät

Upea hääpaikka

Uppalan miljöö kruunaa juhlapäiväsi

Meillä on mahdollista järjestää monenlaisia ja monenkokoisia hääjuhlia. Kauniit kabinetit sopivat pienempiin ja intiimeihin häätilaisuuksiin. Ottamalla käyttöön päärakennuksen kaikki tilat kahdessa kerroksessa juhlijoita mahtuu mukaan 150. Vieraiden sijoittaminen kahteen kerrokseen ei tuota ongelmia, koska alakerran pääsalin tapahtumat välittyvät joka puolelle taloa reaaliaikaisen kamerakuvan ja televisioiden välityksellä.

Alakerran tiloihin mahtuu enimmillään 86 juhlavierasta, yläkertaan 64. Tarjoiluja varten meillä on valmiita menuvaihtoehtoja, joiden yksityiskohtia on mahdollista muokata asiakkaan toiveiden mukaan.

Uppalan monikäyttöiset tilat tekevät juhlapäivästä mielenkiintoisen alusta loppuun. Upea yli 700m² puutarha paviljonkeineen vastaanottaa juhlijat ja toimii alkumaljojen, cocktailpalojen ja juhlapuheen näyttämönä. Kartanon keittö loihtii arvokkaan ja maukkaan hääruoan pääosin kotimaisista ja paikallisista raaka-aineista. Ammattitaitoiselle henkilökunnallemme juhlanne onnistuminen on erittäin tärkeää ja sydämellinen, aito palvelu onkin meille kunnia-asia.

Ruokailun jälkeen on mahdollista vaihtaa juhlatunnelmaa rennomaksi ja laittaa vaikka ”jalalla koriasti”. Hääjuhlan iltatilaisuuteen voi vuokrata Kartanon pihapiirissä sijaitsevan, yhteistyökumppanimme hallinnoiman, Wanhan Verstaan.

Tarjouspyyntö

Myyntipalvelu p. 050 537 2000 vastaa tiedusteluihin arkisin klo 9-16. Muina aikoina voit lähettää tarjouspyynnön tällä lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen myynti@uppalankartano.fi

Päivä

Aika

Henkilömäärä

Paikkatoive

KartanorakennuksessaWanhalla verstaallaRuokailu Kartanossa ja iltatilaisuus Verstaalla

Wanhan Verstaan juhlaan olisimme kiinnostuneita seuraavista:

Tilan vuokrausRuokailuKahvi & KakkuIltapala

Nimi

Puhelin

SähköpostiLiity postituslistalle ja saat herkullisia uutisia