Häät

Uppalan miljöö kruunaa juhlapäiväsi

Meillä on mahdollista järjestää monenlaisia ja monenkokoisia hääjuhlia. Kauniit kabinetit sopivat pienempiin ja intiimeihin häätilaisuuksiin. Ottamalla käyttöön päärakennuksen kaikki tilat kahdessa kerroksessa juhlijoita mahtuu mukaan 150. Vieraiden sijoittaminen kahteen kerrokseen ei tuota ongelmia, koska alakerran pääsalin tapahtumat välittyvät joka puolelle taloa reaaliaikaisen kamerakuvan ja televisioiden välityksellä.

Alakerran tiloihin mahtuu enimmillään 86 juhlavierasta, yläkertaan 64. Tarjoiluja varten meillä on valmiita menuvaihtoehtoja, joiden yksityiskohtia on mahdollista muokata asiakkaan toiveiden mukaan.

Uppalan monikäyttöiset tilat tekevät juhlapäivästä mielenkiintoisen alusta loppuun. Upea yli 700m² puutarha paviljonkeineen vastaanottaa juhlijat ja toimii alkumaljojen, cocktailpalojen ja juhlapuheen näyttämönä. Kartanon keittö loihtii arvokkaan ja maukkaan hääruoan pääosin kotimaisista ja paikallisista raaka-aineista. Ammattitaitoiselle henkilökunnallemme juhlanne onnistuminen on erittäin tärkeää ja sydämellinen, aito palvelu onkin meille kunnia-asia.

Ruokailun jälkeen on mahdollista vaihtaa juhlatunnelmaa rennomaksi ja laittaa vaikka ”jalalla koriasti”. Hääjuhlan iltatilaisuuteen voi vuokrata Kartanon pihapiirissä sijaitsevan, yhteistyökumppanimme hallinnoiman, Wanhan Verstaan.

Tarjouspyyntö

Lisätietoja sähköpostitse myynti@uppalankartano.fi

  Päivä

  Aika

  Henkilömäärä

  Paikkatoive

  KartanorakennuksessaWanhalla verstaallaRuokailu Kartanossa ja iltatilaisuus Verstaalla

  Wanhan Verstaan juhlaan olisimme kiinnostuneita seuraavista:

  Tilan vuokrausRuokailuKahvi & KakkuIltapala

  Nimi

  Puhelin

  Sähköposti