Palvelut

Palvelumme

Uppalassa järjestetään ympäri vuoden sekä yritystilaisuuksia että yksityisiä perhejuhlia. Kokoukset, cocktailtilaisuudet, eläkejuhlat ja tykypäivät ovat esimerkkejä meillä toteutetuista yritystilaisuuksista.

Perhejuhlien merkeissä juhlimme syntymäpäiviä joka viikko. Häät, kihlajaiset, kastejuhlat, rippijuhlat, yo-juhlat ja muistotilaisuudet ovat yhä useammin Uppalan kauniin tunnelmallisessa miljöössä järjestettäviä tilaisuuksia. Me huolehdimme juhlaasi onnistuneet puitteet, jolloin tilaisuudessa voidaan keskittyä yhdessä olemiseen.

Kokoukset

Uppalan Kartanosta löytyy erikokoisia kauniita ja toimivia kokoustiloja. Ne on kaikki varustettu nykyaikaisella kokoustekniikalla. Uniikki ympäristö tarjoaa hyvät puitteet luovaan toimintaan.

Ylä-Uppala, Nunnala ja Pikkusali sijaitsevat Kartanon yläkerrassa. Alakerran suuren salin tilat voidaan jakaa Ala-Uppalaksi, Peräkammariksi ja Etusaliksi.

Kokoukseen voi yhdistää esimerkiksi saunaillan tai viinitastingin. Meillä onnistuu kokoustaminen myös vaikka saunan lauteilla . Uppalan Kartanon iso, pyöreä sauna tarjoaa tähänkin erinomaiset mahdollisuudet.

Juhlat

Uppalan Kartano tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ikimuistoiseen juhlaan. Meiltä löydät tilat niin isoihin kuin pieniin juhliin, kuten ristiäiset, rippijuhlat, ylioppilasjuhlat, kihlajaiset, häät, syntymäpäivät ja muistotilaisuudet.

Tasting

Uppalan tasting on vapaamuotoinen viininmaistelutilaisuus, jota luotsaa ammattitaitoinen viinimestarimme Anu Luukko. Hän johdattaa osallistujat tutustumaan viineihin ja vertailemaan niiden ominaisuuksia. Pelkkä maistelu ei riitä, sillä viinien arvioinnissa myös haju- ja näköaisteilla on tärkeä rooli.

Tasting toteutetaan aina tietyn teeman mukaan. Se sopii hyvin ohjelmanumeroksi esimerkiksi yritystilaisuuksiin, virkistyspäiviin ja eri juhlatilaisuuksiin. Osallistujia tulee olla vähintään kymmenen, ja ryhmä voi valita tastingteeman ennakkoon.

Saunaillat

Tarjoamme saunomiseen jotain ainutlaatuista: upean, 20 -hengen saunan, jossa on pyöreät lauteet ja kunnon taulutelevisio seinällä. Tässä saunassa voi löylytellä vaikkapa jääkiekko-ottelua katsellen.

Saunaosasto käsittää saunan, suihkuhuoneen, oleskelutilan ja pienen neuvotteluhuoneen.

Saunatiloista löytyy kylmäkaappi omia virvokkeita varten.

Tykypäivät

Tiimityöskentely ja ystävällinen vuorovaikutus ovat toimivan työyhteisön kulmakiviä. Monipuoliset tilamme ja upea puistomainen miljöö mahdollistavat erilaisia ohjelmallisia toteutuksia tyky-päivään. Myös Seinäjoen alueen liikuntapalvelut sijaitsevat lähistöllämme.

Häät

Meillä on mahdollista järjestää monenlaisia ja monenkokoisia hääjuhlia. Kauniit kabinetit sopivat pienempiin ja intiimeihin häätilaisuuksiin. Ottamalla käyttöön päärakennuksen kaikki tilat kahdessa kerroksessa juhlijoita mahtuu mukaan 150. Vieraiden sijoittaminen kahteen kerrokseen ei tuota ongelmia, koska alakerran pääsalin tapahtumat välittyvät joka puolelle taloa reaaliaikaisen kamerakuvan ja televisioiden välityksellä.

Puutarhajuhlat

Uppalan puutarhassa, omenapuiden siimeksessä on esiintynyt useita artisteja Suomen huipulta mm. Vesterinen Yhtyeineen, Pauli Hanhiniemi, Sir Elwood Duo, Egotrippi, Suvi Teräsniska, Jean S ja monia muita.  

Kesätapahtumat seinäjoki

Tapahtumat

Uppalan kaunis puutarha on mahdollista valjastaa tapahtumakäyttöön. Onko sinulla tapahtuma, jonka haluaisit toteuttaa 100-400 hengelle? Ota yhteyttä ja voit vuokrata upeat tilat tapahtumalle.

Juhlatila
Uppalan Kartano
Ilmarisenkatu 14
60100 Seinäjoki

myynti@uppalankartano.fi