Palvelut

Palvelumme

Anna meidän huolehtia tilaisuutesi ammattimaisesta toteutuksesta! Uppalassa järjestetään ympäri vuoden sekä yritystilaisuuksia että yksityisiä perhejuhlia. Kokoukset, cocktailtilaisuudet, eläkejuhlat ja tykypäivät ovat esimerkkejä meillä toteutetuista yritystilaisuuksista.

Perhejuhlien merkeissä juhlimme syntymäpäiviä joka viikko. Häät, kihlajaiset, kastejuhlat, rippijuhlat, yo-juhlat ja muistotilaisuudet ovat yhä useammin Uppalan kauniin tunnelmallisessa miljöössä järjestettäviä tilaisuuksia. Me huolehdimme juhlaasi onnistuneet puitteet, jolloin tilaisuudessa voidaan keskittyä yhdessä olemiseen.

Kokoukset

Uppalan Kartanosta löytyy erikokoisia kauniita ja toimivia kokoustiloja. Ne on kaikki varustettu nykyaikaisella kokoustekniikalla. Uniikki ympäristö tarjoaa hyvät puitteet luovaan toimintaan. Ystävällinen palvelu ja viihtyisyys luovat tilaisuuteen onnistuneen ilmapiirin.

Kokouksen voit järjestää kabinettitiloissamme, jotka muuntautuvat myös tunnelmallisiksi ruokailutiloiksi. Ylä-Uppala, Nunnala ja Pikkusali sijaitsevat Kartanon yläkerrassa. Alakerran ravintolasalin tilat voidaan jakaa Ala-Uppalaksi, Peräkammariksi ja Etusaliksi.

Räätälöimme kokouspäivään sopivan kokouspaketin tarjoiluineen aina toiveidesi mukaan. Kokoukseen voi yhdistää esimerkiksi saunaillan, viinitastingin tai juhlaillallisen. Meillä onnistuu kokoustaminen myös vaikka saunan lauteilla . Uppalan Kartanon iso, pyöreä sauna tarjoaa tähänkin erinomaiset mahdollisuudet.

Tee

Teehetkestä elämys Uppalan tunnelmallisessa miljöössä.  Tarjoamme asiakkaalle ihania tee-elämyksiä laadukkalla irtoteevalikoimalla, jossa mm. jyväskyläläisen Teeleidin  ja  helsinkiläisen Thé Huoneen tuotteita. Teevalikoimaamme pääsee tuoksuttelemaan paikan päällä ennen valintaa.

Monipuolisesta valikoimasta voit ostaa teetä paikan päällä nautittavaksi tai mukaan n. 50 g pusseissa. Loistava tapa nauttia teestä on kerran kuukaudessa järjestettävä Afternoon Tea. Toisen viikon T-päivistä, eli torstaina tarjoilemme ennakkovarauksesta Afternon Tean kattauksissa.

Afternoon Tea sisältää suolaisia klassikoita, skonsseja, makeita suupaloja ja tietysti laaduksata teetä valinnan mukaan. Varaukset Afternoon Tealle 24h ennen teehetkeä.

Uppalan viinikoulu

Uppalan viinikoulu on vapaamuotoinen ja hauska retki viinien maailmaan. Viinimestari ohjaa viinikoulua eri teemoihin liittyvissä tastingeissa.

Aloitusaika: klo 19.00
Hinta: 45,00 €/kerta/ kaikki 5 tastingia yhteensä 195,00 €

Saunaillat

Tarjoamme saunomiseen jotain ainutlaatuista: upean,  20 -hengen saunan, jossa on pyöreät lauteet ja kunnon taulutelevisio seinällä. Tässä saunassa voi löylytellä vaikkapa jääkiekko-ottelua katsellen.

Saunaosasto käsittää saunan, suihkuhuoneen, oleskelutilan ja pienen neuvotteluhuoneen. Saunomisen yhteyteen voi tilata tarjoilun juomineen. Omia juomia tiloihin ei saa tuoda. Ja toki saunan jälkeen voi siirtyä ruokailemaan ravintolan puolelle.

Tykypäivät

Tiimityöskentely ja ystävällinen vuorovaikutus ovat toimivan työyhteisön kulmakiviä. Uppalaan on mahdollista tilata yhteishenkeä lisäävää ohjelmaa työporukan virkistyspäivään. Yhteistyökumppanimme Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu -yhdistyksen ammattilaiset ovat luoneet meille innostavia ja yhteishenkeä kohottavia liikunnallisia paketteja. Lue lisää paketeista, jotka soveltuvat pienille ja isommillekin organisaatioille.

Juhlat

Uppalan Kartano tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ikimuistoiseen juhlaan. Hoidamme ammattitaidolla isot ja pienet juhlat kuten ristiäiset, rippijuhlat, ylioppilasjuhlat, kihlajaiset, häät, syntymäpäivät ja muistotilaisuudet. Hyvä palvelu ja onnistunut juhlapäivä ovat meille sydämen asioita – haluamme, että asiakkaamme saa keskittyä juhlimiseen sekä vieraiden seurasta nauttimiseen! Juhlien tarjoiluihin meillä on valmiita ehdotuksia, joihin asiakas voi tehdä lisäyksiä tai muutoksia omien toiveiden mukaan.

Häät

Meillä on mahdollista järjestää monenlaisia ja monenkokoisia hääjuhlia. Kauniit kabinetit sopivat pienempiin ja intiimeihin häätilaisuuksiin. Ottamalla käyttöön päärakennuksen kaikki tilat kahdessa kerroksessa juhlijoita mahtuu mukaan 150. Vieraiden sijoittaminen kahteen kerrokseen ei tuota ongelmia, koska alakerran pääsalin tapahtumat välittyvät joka puolelle taloa reaaliaikaisen kamerakuvan ja televisioiden välityksellä.

Tastingit

Uppalan tasting on vapaamuotoinen viininmaistelutilaisuus, jota luotsaa ammattitaitoinen viinimestarimme Anu Luukko. Hän johdattaa osallistujat tutustumaan viineihin ja vertailemaan niiden ominaisuuksia. Pelkkä maistelu ei riitä, sillä viinien arvioinnissa myös haju- ja näköaisteilla on tärkeä rooli.

Tasting toteutetaan aina tietyn teeman mukaan. Se sopii hyvin ohjelmanumeroksi esimerkiksi yritystilaisuuksiin, virkistyspäiviin ja eri juhlatilaisuuksiin. Osallistujia tulee olla vähintään kymmenen, ja ryhmä voi valita tastingteeman ennakkoon.

Pikkujoulut ja joululounaat

Uppalan Kartanon tunnelmallisessa miljöössä voit järjestää jouluruokailun niin pienelle kuin isollekin ryhmälle. Vaihtoehtoinasi on erikokoisia yksityiskabinetteja sekä ravintolasali. Kabinetit ovat hyvin kysyttyjä, joten ole ajoissa asialla!

Liity postituslistalle ja saat herkullisia uutisia