Rekrytointi

Ravintola-alan osaaja,
l
iity Uppalan Kartanon tiimiin!

Työmme tuottaa asiakkaillemme elämyksiä, joka päivä.

Liity mukaan tiimiimme luomaan merkityksellisiä ruokailuelämyksiä sekä ikimuistoisia juhlia perinteisessä ja monipuolisessa Uppalan Kartanossa!

Tärkeitä asioita ravintolatiimillemme ovat kotimaisuus ja paikallisuus, ystävällisyys, toistemme ja vieraidemme kunnioitus ja arvostus sekä yhteistyö.

Kaipaamme osaajia täydentämään tiimiämme sekä salin että keittiön puolelle, joko kesätyöntekijöinä tai viihtyessäsi, pidemmäksikin aikaa.

Tällä hetkellä timanttisessa tiimissäni työskentelevät pirteä ja pippurinen yrittäjä Anu, auttavainen ja ahkera ravintolapäällikkö Elina, sisukas ja sievä vuoropäällikkö Sovia, taitava ja tunnollinen keittiöpäällikkö Emma, ripeä ja reipas kokki Henna sekä hauska ja hurmaava tarjoilija Paula.

Mitä tarjoamme sinulle?

Kerromme sinulle Uppalan Kartanon tarinan ja toivomme että sinä kerrot sitä eteenpäin vieraillemme. Olet mukana luomassa elämyksiä asiakkaillemme niin laadukkaan ruoan, kuin ammattitaitoisen ja aidon palvelun puitteissa. Tarjoilijan ja kokin työt pohjautuvat hyviin, laadukkaisiin raaka-aineisiin ja huolella valittuihin tuotteisiin sekä ammattiylpeyteen, jolla kerromme tarinaamme ja teemme työtämme. Toivomme, että jaat arvomme sillä me työskentelemme työstämme nauttien! Yhteistyö, iloisuus, ammattimaisuus ja huumori ovat työyhteisömme kulmakiviä.

Hae nyt, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Liity siis mukaan tiimiimme sekä osaksi Uppalan Kartanon tarinaa!

TOIMET:
tarjoilija 60-100h / 3 vko sopimus joko kesälle tai toistaiseksi voimassa olevana
hakemukset: elina@uppalankartano.fi, otsikolla ”tarjoilija 2020”
kokki 60-100 h / 3 vko sopimus joko kesälle tai toistaiseksi voimassa olevana
hakemukset: keittio@uppalankartano.fi, otsikolla ”kokki 2020”

HAKEMUKSET VIIMEISTÄÄN 27.3.2020 MENNESSÄ.

Toteutamme monia erilaisia tilaisuuksia pieniestä ruokailuhetkistä suurempiin juhliin.

 

Aidosti ystävällinen palvelu ja halu tehdä aina parhaamme ovat kunnia-asioita työssämme.

 

Kesällä puutarhaterassi tarjoaa upeat puitteet ruokailuhetkeen.

 

sommelier Anu Luukko opastaa viinitastingeissä Uppalan Kartanossa

 

Liity postituslistalle ja saat herkullisia uutisia