Rekrytointi

Haemme ammattitaitoiseen ja kunnianhimoiseen työporukaamme täydennystä. Tällä hetkellä avoimia paikkoja on keittiöpäällikölle ja tarjoilijalle. Ensi keväänä tulemme rekrytoimaan vielä lisää kokkeja ja tarjoilijoita!

KEITTIÖPÄÄLLIKKÖ
Haetaan keittiöpäällikköä kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Haluatko olla kehittämässä menestyvän ravintolan ruokafilosofiaa sekä luomassa jotain aivan uutta? Tarjoamme kasvavan yrityksen ja monipuolisia tehtäviä, mahdollisuuden kouluttautumiseen sekä itsensä toteuttamiseen. Odotamme keittiöpäälliköltä esimiestaitoja, kokonaisuuksien hallintaa, luovuutta ruoanlaitossa, hyvää makuaistia sekä näkemystä toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

TARJOILIJA
Haetaan tarjoilijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, tuntimäärä 80-100h. Haemme ammattitaitoista asiakaspalvelijaa, jolla on jo kokemusta tarjoilutyöstä. Iloisuus, oma-aloitteisuus ja ahkeruus ovat ominaisuuksia joita arvostamme. Meiltä saat kauniin ainutlaatuisen työympäristön, ammattiataitoiset ja ystävälliset työkaverit, kehittyvän työpaikan ja mahdolisuuden kehittää omaa osaamistasi. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Mikäli kiinnostuit laita kuvallinen hakemus ja cv sähköpostitse anu.luukko(at)uppalankartano.fi

 

Liity postituslistalle ja saat herkullisia uutisia