Rekrytointi

Rekrytointi

Haemme ammattitaitoiseen ja kunnianhimoiseen työporukkaamme täydennystä. Tällä hetkellä avoimia paikkoja on tarjoilijalle. Keväällä tulemme rekrytoimaan vielä lisää kokkeja ja tarjoilijoita jos kiinnostuksesi heräsi ota yhteyttä: (elina@uppalankartano.fi)

TARJOILIJA
Haetaan tarjoilijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, joka voi olla kokoaikainen tai osa-aikainen. Haemme ammattitaitoista asiakaspalvelijaa, jolla on jo kokemusta tarjoilutyöstä. Iloisuus, oma-aloitteisuus ja ahkeruus ovat ominaisuuksia, joita arvostamme. Meiltä saat kauniin ainutlaatuisen työympäristön, ammattiataitoiset ja ystävälliset työkaverit, kehittyvän työpaikan ja mahdolisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä sopimus palkkauksen. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä. Hakemukset sähköpostitse aiheella: ”rekry tarjoilija”

Mikäli kiinnostuit laita hakemus ja cv sähköpostitse
elina@uppalankartano.fi

KOKKI
Etsimme kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen kokkia. Meillä saa työskennellä kaupungin kauneimmassa ravintolamiljöössä, osallistua  alueen ruokakulttuurin kehittämiseen ja vaihtelevia työtehtäviä ja kokonaisuuksia. Tarjoamme mahdollisuuden työskentellä tuoreiden, laadukkaiden raaka-aineiden parissa ja ammattitaitoisten työkaverien kanssa. Työn sisältöön pääsee itse vaikuttamaan ja koulutuksia järjestetään ammattitaidon ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Palkkaus on sopimuspalkka.
Toiveena on kokin ammattitutkinto sekä työkokemusta a la carte keittiöstä. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä. Hakemukset sähköpostitse aiheella: ”rekry kokki”

Mikäli kiinnostuit laita hakemus ja cv sähköpostitse
elina@uppalankartano.fi

 

Avoimia työpaikkoja myös Uppalan Kartanon tytäryritys Vinolassa!

 

Liity postituslistalle ja saat herkullisia uutisia