Rekrytointi

Haemme ammattitaitoiseen ja kunnianhimoiseen työporukaamme täydennystä. Tällä hetkellä avoimia paikkoja on keittiöpäällikölle, kokille ja tarjoilijalle. Ensi keväänä tulemme rekrytoimaan vielä lisää kokkeja ja tarjoilijoita jos kiinnostuksesi heräsi voit ottaa jo yhteyttä (anu.luukko(at)uppalankartano.fi.)

KEITTIÖPÄÄLLIKKÖ
Haetaan keittiöpäällikköä kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Haluatko olla kehittämässä menestyvän ravintolan ruokafilosofiaa sekä luomassa jotain aivan uutta? Tarjoamme kasvavan yrityksen ja monipuolisia tehtäviä, mahdollisuuden kouluttautumiseen sekä itsensä toteuttamiseen. Odotamme keittiöpäälliköltä esimiestaitoja, kokonaisuuksien hallintaa, luovuutta ruoanlaitossa, hyvää makuaistia sekä näkemystä toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä. Hakemukset sähköpostitse aiheella: ”rekry keittiömestari.”

KOKKI
Haetaan a la carte kokkia kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toivomme sinulta yhteistyövalmiuksia, hyvää makuaistia, ripeää otetta työhön sekä teknistä osaamista a la carte keittiön vaatimustasolla. Meiltä saat mukavan, nuorekkaan työtiimin, upean työympäristön sekä mahdollisuuden päästä kehittämään alueen ruokakulttuuria. Paikka täytetään sopivna henkilön löytyessä. Hakemukset sähköpostitse aiheella: ”rekry kokki.”

TARJOILIJA
Haetaan tarjoilijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, tuntimäärä 80-100h. Haemme ammattitaitoista asiakaspalvelijaa, jolla on jo kokemusta tarjoilutyöstä. Iloisuus, oma-aloitteisuus ja ahkeruus ovat ominaisuuksia joita arvostamme. Meiltä saat kauniin ainutlaatuisen työympäristön, ammattiataitoiset ja ystävälliset työkaverit, kehittyvän työpaikan ja mahdolisuuden kehittää omaa osaamistasi. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä. Hakemukset sähköpostitse aiheella: ”rekry tarjoilija”

Mikäli kiinnostuit laita hakemus ja cv sähköpostitse anu.luukko(at)uppalankartano.fi

 

Liity postituslistalle ja saat herkullisia uutisia