Rekrytointi

Rekrytointi

Haemme ammattitaitoiseen ja kunnianhimoiseen työporukkaamme täydennystä. Tällä hetkellä haemme kesäsesonkiin työntekijöitä tarjoilijan sekä kokin toimeen. Lisäksi haemme yhteen kokin sekä yhteen tarjoilijan toimeen henkilöä, joka toimisi sekä Uppalan Kartanossa että Vinola Wine & Bistrossa 80h / 3 vko. Työllistymis mahdollisuus joulukuuhun 2020.

TARJOILIJA
Haemme kahta tarjoilijaa kesäsesonkiin touko/kesäkuusta alkaen. Työaika on n. 60-100 h/3 vko. Haemme ammattitaitoisia asiakaspalvelijoita, joilla on jo kokemusta tarjoilutyöstä. Iloisuus, oma-aloitteisuus ja ahkeruus ovat ominaisuuksia, joita arvostamme. Meiltä saat kauniin ainutlaatuisen työympäristön, ammattiataitoiset ja ystävälliset työkaverit, kehittyvän työpaikan ja mahdolisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä sopimus palkkauksen. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä. Hakemukset sähköpostitse aiheella: ”rekry tarjoilija”

Mikäli kiinnostuit laita hakemus ja cv sähköpostitse
elina@uppalankartano.fi

KOKKI
Haemme kahta kokkia kesäsesonkiin touko/kesäkuusta alkaen. Työaika on n. 60-100 h/3 vko. Meillä saa työskennellä kaupungin kauneimmassa ravintolamiljöössä, osallistua  alueen ruokakulttuurin kehittämiseen ja vaihtelevia työtehtäviä ja kokonaisuuksia. Tarjoamme mahdollisuuden työskentellä tuoreiden, laadukkaiden raaka-aineiden parissa ja ammattitaitoisten työkaverien kanssa. Työn sisältöön pääsee itse vaikuttamaan ja koulutuksia järjestetään ammattitaidon ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Palkkaus on sopimuspalkka.
Toiveena on kokin ammattitutkinto sekä työkokemusta a la carte keittiöstä. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä. Hakemukset sähköpostitse aiheella: ”rekry kokki”

Mikäli kiinnostuit laita hakemus ja cv sähköpostitse
keittio@uppalankartano.fi

 

Avoimia työpaikkoja myös Uppalan Kartanon tytäryritys Vinolassa!

 

Liity postituslistalle ja saat herkullisia uutisia