Tee

Afternoon Tea

Tarjoilemme iltapäivän teehetken torstaisin!

Teetarjoilu sisältää alla olevat tarjoilut sekä  paikan päällä tarjoiltuna 2 pannullista tai take away seitissä pussillisen Teeleidin laadukasta irtoteetä.
Varaukset paikan päällä nautittavaan iltapäiväteehen otamme klo: 16:00-17:45 aikavälille ja herkuista sekä hyvästä teestä voi nauttia 2 tuntia. Take away tilauksen yhteydessä pääset valitsemaan sopivan noutoajan.  Afternoon Tean saapumisen ja noutoajat on porrastettu turvallisuuden takaamiseksi, ja toivomme asiakkaiden noudattavan varattuja aikoja ruuhkan välttämiseksi.

Afternoon Tea – heinäkuu
26€ / hlö

Kurkkusandwich
Sieni-omenatartaletti
Graavilohta ja mallasta
Hirvipiirakkaa ja lipstikkakreemiä

Skonssit, clotted cream, hillo
Macarons marjatäytteellä
Sitruunaleivos ja vaniljatuorejuustoa
Mazariini ja tuoreita marjoja
Marmeladia

Mahdolliset erityisruokavaliot aiheuttavat Afternoon Tean valmisteluissa ylimääräistä käsityötä, mistä johtuen varaamme oikeiden hinnoitella räätälöity Afternoon Tea 5-10 € lisämaksulla. Yllä mainitusta poikkeava Afternoon Tea menu kustantaa 31-39 €/hlö, työmäärästä riippuen.  Erityisruokavaliosta tulisi aina ilmoittaa etukäteen (esim. nettivarauksen kommenttikentässä), jolloin pystymme varmistamaan, onnistuuko toteutus ja millaisia lisäkustannuksia se aiheuttaa.
Huomioittehan ystävällisesti, että paikan päällä ilmoitettuihin erityisruokavalioihin ei välttämättä pystytä tuotteita valmistamamaan lyhyen reagointiajan vuoksi.

Varauksen iltapäiväteelle pääset tekemään tästä

Anna hyvän teen piristää!

Afternoon Tea – kevät 2021

TOUKOKUU to 20.5.
KESÄKUU to 10.6. | 17.6.
HEINÄKUU 29.7.
ELOKUU 19.8.

Saapumiset otetaan aikavälille klo:16:00-17:45 ja
teetarjoiluista on aikaa nauttia 2 tuntia.

Varaa paikka teehtken

Liity postituslistalle ja saat herkullisia uutisia