Tykypäivät

Virkityspäivään eväät Uppalasta

Työkaveri mahdollistaa oman onnistumisen työtehtävässä

Tiimityöskentely ja ystävällinen vuorovaikutus ovat toimivan työyhteisön kulmakiviä. Yhteishenkeä lisäävää ohjelmaa on mahdollista tilata Uppalasta työporukan virkistyspäivään. Yhteistyökumppanimme Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu organisaation ammattilaiset ovat luoneet innostavia ja yhteishenkeä kohottavia liikunnallisia paketteja. Alla esimerkkejä paketeista, jotka soveltuvat pienille ja isommillekin organisaatioille.

Aktiivisuushetki kokouspäivään

Kokouspäivän lomassa on hyvä piristyä pienen taukoliikunnan merkeissä. Taukoliikunta toteutetaan kokoustilassa arkivaatteissa ja kestää 10 – 20 minuuttia.

Kävelykokous

Kokouspäivään voi yhdistää arkista aktiivisuutta valitsemalla toteutukseen kokonaan tai osittain kävelykokouksen. Kävelykokous järjestetään lähiympäristössä kävellen ja kokousasioita miettien.

Afternoon Tea

Nauti kokouksen ohessa ihana teehetki herkkuineen ja perehdy hiukan teen historiaan. Tämä herkullinen teehetki voi sijoittua myös ihanaan puutarhaamme sään salliessa.

Saunailta

Kokouspäivän pölyt voi pestä pois suuressa edustussaunassamme ja sen jälkeen illan voi päättää laadukkaaseen illalliseen.

Viinitasting

Tykypäivän aiheena voi olla myös viineihin perehtyminen, jolloin viinimestari perehdyttää vapaamuotoisessa tastingissa valitun teeman mukaisesti viinien saloihin.

Tarjouspyyntö

Myyntipalvelu p. 050 537 2000 tai myynti(at)uppalankartano.fi vastaa tiedusteluihin Muina aikoina voit lähettää  tarjouspyynnön TÄLLÄ LOMAKKEELLA tai sähköpostilla osoitteeseen myynti(at)uppalankartano.fi

Liity postituslistalle ja saat herkullisia uutisia