Tykypäivät

Virkityspäivään eväät Uppalasta

Työkaveri mahdollistaa oman onnistumisen työtehtävässä

Tiimityöskentely ja ystävällinen vuorovaikutus ovat toimivan työyhteisön kulmakiviä. Yhteishenkeä lisäävää ohjelmaa on mahdollista tilata Uppalasta työporukan virkistyspäivään. Yhteistyökumppanimme Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu organisaation ammattilaiset ovat luoneet innostavia ja yhteishenkeä kohottavia liikunnallisia paketteja. Alla esimerkkejä paketeista, jotka soveltuvat pienille ja isommillekin organisaatioille.

Aktiivisuushetki kokouspäivään

Kokouspäivän lomassa on hyvä piristyä pienen taukoliikunnan merkeissä. Taukoliikunta toteutetaan kokoustilassa arkivaatteissa ja kestää 10 – 20 minuuttia.

Kävelykokous

Kokouspäivään voi yhdistää arkista aktiivisuutta valitsemalla toteutukseen kokonaan tai osittain kävelykokouksen. Kävelykokous järjestetään lähiympäristössä kävellen ja kokousasioita miettien.

Lajikokeilut / Liikunnanohjaus

Pienelle porukalle Uppalan pihamaa tai lähipuisto tarjoaa mahtavan miljöön pelailuun tai liikunnallisen tunnin toteutukseen. Miltä kuulostaisi topsipuikkosähly, tornipallo, lippupallo, norsupallo, pyllypallo tai Kin-Ball?

Tiimirata tai Komiaralli

Menestys syntyy tekemisestä, jokaisen jäsenen halusta panna parhaansa peliin, keskinäisestä luottamuksesta ja avoimesta kommunikaatiosta.
Tiimiradassa on useampia pisteitä, jotka vaativat joukkueelta erilaisia taitoja. Koko tiimiä tarvitaan tehtävien selvittämiseen.

Komia Ralli vie joukkueet suunnistamaan kaupunkiin, erilaisten toimintapisteiden kautta. Vihjeiden avulla löydät kohti seuraavaa toimintapistettä. Toimintapisteillä nokkeluus ja järjenjuoksu on sallittua, aina ei voimaa tarvita, eikä hien tarvitse nokkua.

Luennot

Luentokokonaisuuksia mm. terveysliikunnasta, hyvinvoinnista ja jaksamisesta.

Kuntotestit

Terveyskuntoa mittaavat kuntotestit ovat helppoja ja nopeita tehdä arkivaatteissa rasittumatta Uppalan tiloissa. Kuntotestin voi yhdistää muuhun liikuntaohjelmaan ja se toimii hyvin vielä myöhemmin, omaehtoisen liikunnan motivoinnissa.

Iloisen tekemisen krunaa tietty hyvä ruoka. Tiedustele myös Tyky-ruokailupakettejamme, jotka voidaan totetuttaa ravintolassa tai omassa kabinettitilassa yhdistettynä kokouspäivään, saunailtaan tai liikuntaohjelmaan.

Tarjouspyyntö

Myyntipalvelu p. 050 537 2000 vastaa tiedusteluihin ti-pe klo 9-16. Muina aikoina voit lähettää  tarjouspyynnön TÄLLÄ LOMAKKEELLA tai sähköpostilla osoitteeseen myynti(at)uppalankartano.fi

Liity postituslistalle ja saat herkullisia uutisia