Uppalan viinikoulu

Kevät 2019

Viinikoulu
Uppalan viinikoulu on vapaamuotoinen ja hauska retki viinien maailmaan.Viinimestari ohjaa viinikoulua eri teemoihin liittyvissä tastingeissa.

Aloitusaika: klo:19:00
Hinta: 45 €/ kerta tai kaikki 5 luentoa yhteensä 195 €

Varaa paikka itsellesi tai osta lahjaksi.
Varaukset myyntipalvelusta myynti@uppalankartano.fi tai puh: 050 537 2000. Lahjakortteja myynnissä ravintolassa.

Aikataulu ja teemat

Pe 18.1. VIINIKOULU 1. Viinin maistamisen perusteet
Ensimmäinen viinikoulukerta sopii perustaksi kaikille seuraaville tastingeille. Tässä opetellaan maistamisen tekniikkaa ja tutustutaan yleisimpiin rypälelajikkeisiin. Lopuksi maistellaan viinit pienen makulautasen kanssa.

Pe 15.2. VIINIKOULU 2. Naturalviinit
Tämän hetken kuumin trendi viinimaailmassa ovat alkuviinit, eli naturalviinit. Tastingissa tutustutaan naturalviinien valmitukseen ja eroihin verrattuna perinteisiin viineihin. Lopuksi maistellaan illan viinit pienen makulautasen kera.

Pe 15.3. VIINIKOULU 3. Kuohuviinit
Perehdytään eri menetelmin valmistettuihin kuohuviineihin ja samppanjaan. Lopuksi maistellaan illan viinit pienen makulautasen kera.

Pe 12.4. VIINIKOULU 4.
Viini ja juusto
Maistellaan klassisia valko- ja punaviinejä erilaisten juustojen kanssa. Juustovalikoimassa eri tyyppisiä  juustoja meiltä kotimaasta sekä ulkomailta.

Pe 17.5. VIINIKOULU 5. Viini ja suklaa
Maistellaan erilaisten viinien ja suklaiden yhdistelmiä. Viineissä puna- ja valkoviinejä sekä jälkiruokaviinejä. Suklaavalikoimassa mm. kotimaisia suklaamestareiden herkkuja.

Tervetuloa oppimaan ja nauttimaan!

Liity postituslistalle ja saat herkullisia uutisia