Viinikoulu

Uppalan viinikoulu

Kevät 2020 -> Syksy 2020

Viinikoulu
Uppalan viinikoulu on vapaamuotoinen ja hauska retki viinien maailmaan.Viinimestari ohjaa viinikoulua eri teemoihin liittyvissä tastingeissa. Viinikouluun osallituminen ei välttämättä edellytä aiempaa viinitietämystä. Viinikoulun kerrat 3-5 siirtyvät syksyyn. Uudet päivät ilmoitetaan heti, kun koronakriisi on ohi tai laantunut.

Aloitusaika: klo:19:00
Hinta: 45 €/ kerta tai kaikki 5 luentoa yhteensä 195 €

Varaa paikka itsellesi tai osta lahjaksi.
Varaukset myyntipalvelusta myynti@uppalankartano.fi tai puh: 050 537 2000. Lahjakortteja myynnissä ravintolassa.

Aikataulu ja teemat

Pe 17.1. VIINIKOULU 1. Viinin maistamisen perusteet
Ensimmäinen viinikoulu sopii perustaksi kaikille seuraaville tastingeille. Tässä opetellaan maistamisen tek-niikkaa ja tutustutaan yleisimpiin rypälelajikkeisiin. Lopuksi maistellaan viinit pienen makulautasen kanssa.

Pe 14.2. VIINIKOULU 2. Kuohuviinit
Perehdytään eri menetelmin valmistettuihin kuohuviineihin ja samppanjaan. Miten valmistusmenetelmät eroavat toisistaan. Lopuksi maistellaan illan viinit pienen makulautasen kera.

Pe 20.3. VIINIKOULU 3. Naturalviinit -> siirtyy syksyyn
Tämän hetken kuumin trendi viinimaailmassa ovat alkuviinit, eli natural viinit. Millaisia ovat viinit puh-taimmillaan ja miten ne eroavat kaupallisista viineistä. Lopuksi maistellaan illan viinit pienen makulautasen kera.

Pe 24.4. VIINIKOULU 4. Viini ja juusto -> siirtyy syksyyn
Maistellaan erilaisia viinityyppejä juustojen kanssa. Perehdytään hiukan juustoihin ja kokeillaan erilaisia makuyhdistelmiä. Juustovalikoimassa eri tyyppisiä juustoja kotimaasta ja ulkomailta.

Pe 15.5. VIINIKOULU 5. Viini ja ruoka -> siirtyy syksyyn
Miten valitaan oikea viini ruoalle? Viimeisessä viinikoulussa opitaan yhdistämään tietyt viinityypit erilaisten ruoista löytyvien makujen kanssa.

Tervetuloa oppimaan ja nauttimaan!

Liity postituslistalle ja saat herkullisia uutisia