Suomalainen keittiö

Meillä arvostetaan aitoja ja puhtaita makuja, mahdollisimman lähellä tuotettuja raaka-aineita sekä suomalaisen ruokakulttuurin perinteitä. Tämä näkyy jokaisessa annoksessamme – tarjoamme käsintehtyä ruokaa, jonka pääosassa on hyvät raaka-aineet.

Ruokalistojemme suunnittelusta vastaava keittiömestari Alpo Laitinen,  joka osaa tuoda ruokaperinteemme parhaat palat taitavasti nykypäivään. Keittiömme elää myös Pohjolan vuodenaikojen tahdissa; arvostamme ja käytämme kullekin sesongille ominaisia raaka-aineita.

Meille on kunnia-asia tarjota asiakkaillemme aitoja makuelämyksiä ainutlaatuisessa ympäristössä. Tervetuloa nauttimaan Uppalan Kartanoon.

Viinit

Viinien maailma tarjoaa loputtomasti makumatkoja ja uusia elämyksiä. Parhaimmillaan viinin ja ruoan yhdistelmä nostaa parhaat puolet esiin molemmista. Koulutettu viinimestarimme Anu Luukko sekä Uppalan Kartanon henkilökunta antavat vinkkejä, joiden avulla yhdistät ruokanautintoosi oikean viinin.

 

Lapset

Uppalan Kartanossa viihtyy koko perhe. Lasten omalta ruokalistalta löytyy annoksia pikkuväen makuun, Uppalan Kartanon tapaan. Alle 12-vuotiaille puoleen hintaan kaikkià la carte -listan annokset pienemmässä koossa. Lasten oman ruokalistan löydät alla olevasta linkistä.

 

Ryhmät

Uppalassa on useita kahden, neljän ja jopa kuuden ruokalajin menukokonaisuuksia, joista voi valita ryhmälle sopivan vaihtoehdon. Ennakkoon tilattu yhteinen menu takaa osaltaan ruokailun sujuvan etenemisen. Halutessaan ryhmä voi valita annoksensa ruokalistalta paikan päällä. Yli 30 hengen ryhmille toteutamme myös Uppalan Kartanon juhlapöydän eli monipuolisen noutopöytäkokonaisuuden. Huomioimme aina myös yleisimmät erityisruokavaliot.

Liity postituslistalle ja saat herkullisia uutisia